DESERT DUKAN: PANNA COTTA
Croaziera
Ingrediente:
450g branza de vaci dietetica (0,1)
300ml lapte dulce (0,1)
indulcitor- dupa gust
3 plicuri mici gelatina
esente (rom, vanilie, portocale)
Pasi pentru executare:
Branza de vaci se bate usor cu mixerul, adaugand indulcitor, dupa gust. Laptele se incalzeste putin, pt. a incorpora in el gelatina muiata 10 min. in putina apa rece. Dupa ce laptele s-a racit, se amesteca bine cu branza de vaci si se adauga esenta preferata (rom, vanilie, portocala). Se toarna compozitia in tava sau paharele mici si se tine la frigider pt. min. 3 ore. E un desert usor de preparat si gustos, aducand la consistenta cu tortul diplomat. Pofta buna!
Eu ii pun si goji...ba acum mai nou opresc o particica din compozitie si o amestec ba cu cacao , ba cu ness si o torn pe mijloc..asa iese mult mai aspectuoasa si are diferite gusturi..
RETETA e de pe sitetul dietei dukan si a iesit f buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu