sâmbătă, 29 martie 2014

A slabit 53 de kg cu dieta Dukan

 Oana Radu: minus 53 de kg cu dieta Dukan

Am citit cum a tinut Oana Radu dieta Dukan si trebuie sa remarc ca la ea a fost putin schimbat regimul. Cred ca ea a tinut atacut prea mult (am auzit ca a tinut 20 de zile). Nu e ok, ea l-a tinut cu doctor, cu analize... Macar a avut grija! Tot ea vorbeste de 2 categorii de proteine in zilele de PP - noi nu tinem asa, noi tinem toate categoriile de proteine in PP. Am auzit in interviu ca zicea ca nu a mai mancat pizza de 6 luni... Curios pentru ca noi gatim si pizza Dukan... In rest... regimul e cam la fel!

Nu se mai vede plinuţă niciodată, ba chiar şi-a pus în gând să mai topească zece kilograme. Oana Radu, concurenta de la «Vocea României» care a slăbit spectaculos 53 de kilograme în aproape şase luni îşi doreşte să aibă dimensiuni de fotomodel.
Mânca cel puţin două pizza pe zi, foarte multe dulciuri şi consuma băuturi carbogazoase fără limită. Oana Radu are 20 de ani şi a povestit la Pro Tv că de când se ştie a avut mari probleme cu greutatea.
"Nu am avut niciodată 62 de kilograme, cât am acum, poate doar la cinci ani! Mie îmi plăcea foarte mult să mănânc. Conştientizam că sunt grasă, dar nu făceam nimic să schimb lucrul ăsta. Nu mă mai văd niciodată grasă, pentru că gustul pe care îl am după ce mă urc pe cântar şi văd cât am slăbit este de o sută de ori mai bun decât orice shaorma sau pizza. Am 1,62 m înălţime şi aş vrea să ajung la 52 de kilograme, să fiu aşa cum se spune, cu zece kilograme mai puţin decât înălţimea", a spus tânăra cântăreaţă la emisiunea "La Măruţă".
Oana Radu a explicat că a ţinut dieta dukan şi a consumat foarte multă apă. Pe parcursul regimului, tânără a recunoscut că a avut momente de panică, pentru că nu mai suporta să consume mereu aceleaşi alimente.
"Mama mi-a gătit. Mi-a făcut o grămadă de reţete de regim. Singurul carbohidrat pe care îl foloseam era ovăzul. Mama îmi făcea prăjituri din ovăz cu înduilcitori. Am mai făcut şi excepţii, trebuie să recunosc. La mare, am băut două guri de suc, dar două zile nu am mai mâncat nimic de frică să nu mă îngraş", a adăugat Oana Radu. 
sursa:click.ro
foto:protv.ro, b365
Un comentariu:

  1. cum lai tinut mai exact ca as vrea si eu sa dau jos tot atat cat ai dat tu

    RăspundețiȘtergere