miercuri, 29 ianuarie 2014

DUKAN SI SCOPURILE LUI COMERCIALE


Dukan exclus din Ordinul Medicilor pentru ca si-a promovat regimul in scopuri comerciale

Citesc in presa ca Dukan e exclus din Ordinul Medicilor. M-as fi asteptat sa fi citit ceva de rau despre efectele dietei. Ei bine nu! Va las pe voi sa cititi mai jos despre ce e vorba. As remarca totusi ca in ultimii ani intr-adevar dieta s-a cam abatut de la reteta ei originala. In magazine apar tot felul de produse dukan. Sfatul meu este sa va preparati singuri retetele asa cum scrie in carte, nu sa le cumparati din magazine. Daca sunteti atenti si nu consumati exagerat de multa carne, dieta este ok.

Medicul Pierre Dukan, autorul popularei diete cu acelasi nume, tradusa in multe limbi, a fost exclus din Ordinul Medicilor, lui reprosandu-i-se ca "si-a promovat regimul in scopuri comerciale".
Dupa aflarea sanctiunii, venita dupa doua anchete ce l-au vizat, realizate de consiliul disciplinar din cadrul Ordinului Medicilor, Dukan a declarat ca multe persoane care au urmat dieta vin sa il vada, aducand si fotografii realizate la inceperea regimului, multumite de rezultat, informeaza 7sur7.be.

In plus, atrage el atentia, dieta costa numai sase euro. "Se poate slabi cu sase euro, cu metoda mea. (...) Macar eu fac ceva pentru obezi", a afirmat el.

Acesta a mai precizat ca regimul conceput de el nu este periculos. De altfel, multe personalitati l-au adoptat, printre care si presedintele francez Francois Hollande.

Atragandu-i-se atentia ca seful de stat s-a ingrasat in ultimele saptamani, Dukan a replicat ca "e normal. E din cauza stresului, vietii, iubirii. E un om ca toti ceilalti".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu