INGREDIENTE
- 4 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri tarate de grau
- 1-2 linguri indulcitor lichid/solid
- 2 lingurite praf de copt
- 2 linguri lapte praf degresat
- 2 oua
- 2 linguri amidon de porumb
- 1 lingurita scortisoara
- esenta vanilie (optional)
- Punem intr-un vas taratele de ovaz, taratele de grau, praful de copt, amidonul, laptele praf si scortisoara si le amestecam bine.
- Adaugam ouale usor batute, indulcitorul si esenta de vanilie.
- Amestecam aluatul pana la completa omogenizare, apoi il lasam sa se odihneasca cca 20 de minute.
- Cu ajutorul unei lingurite, formam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mici gramajoare de aluat, apoi le aplatizam si le dam o forma relativ rotunda.
Au iesit ok!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu