duminică, 13 octombrie 2013

DURATA MEDIE A ATACULUI: 5 ZILE

  Pentru ca multe dintre dukanite se ambitioneaza sa tina atacul prea multe zile, am zis sa facem o recapitulare. 
In primul rand trebuie sa stii ca daca tii atacul mai multe zile decat ai nevoie risti sa scazi din ce in ce mai greu in kilograme.
Mare atentie daca aveti nevoie de 10 zile de atac. De regula trebuie sa faceti un set de analize si sa vorbiti cu medicul dvs. despre consumul foarte mare de proteine pe o perioada relativ mare de timp...
Nu uitati ca veti avea probleme si cu constipatia daca tineti prea mult atacul, iar in prima perioada a croazierei veti slabi destul de greu...
Asadar neaparat sa faceti testul dukan pe dukandiet.co.uk. Aici veti afla exact cate zile de atac va sunt necesare pentru a ajunge la greutatea dorita...foto:yourself.it
 
 
Durata medie a regimului de atac este de cinci zile

Este perioada care îi permite regimului să ofere cele mai bune rezultate fără a dezvolta rezistenţă metabolică şi fără să-l epuizeze pe cel care îl practică. De asemenea, este perioada de atac cea mai potrivită pentru pierderile în greutate cel mai frecvent întâlnite, cuprinse de obicei între 10 şi 20 de kilograme. 

Pentru obiective mai puţin ambiţioase şi sub 10 kilo­grame

în acest caz cea mai bună soluţie este un regim de atac de trei zile care să permită trecerea fără efort către faza proteinelor alternative.

Uneori, pentru mai puţin de 5 kilograme

Atunci când căutăm să evităm un start atât de rapid, este posibil ca o singură zi să fie de ajuns. Această primă zi, numită de deschidere, are parte de un efect de ruptură care ia prin surprindere organismul şi permite o pierdere în greu­tate neaşteptată şi suficient de încurajatoare pentru a lansa regimul.

In caz de obezitate gravă

în aceste cazuri foarte speciale, când se doreşte o pier­dere în greutate care depăşeşte 20 de kilograme sau când motivaţia este extremă sau când numeroase regimuri au fost încercate anterior fără succes, această fază, cu avizul medi­cului, poate să dureze până la 7 zile, uneori chiar 10 zile, cu condiţia expresă de hidratare continuă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu