vineri, 28 iunie 2013

Bagheta Dukan

Ingrediente: 
-3 linguri tarate de ovaz
-5 linguri gluten
- 1/3 cubulet drojdie proaspata
-apa
-sare
Pasi pentru executare: 
Se amesteca taratele cu glutenul si putina sare, intr-un bol. Drojdia se amesteca cu 4 linguri apa calduta, si se toarna in mijlocul compozitiei de gluten si tarate, se omogenzeaza, mai adaugand apa cat cuprinde aluatul. Va iesi un aluat destul de lipicios si tare.
Se lasa la dospit cam o jumatate de ora, apoi se modeleaza intr-o forma lunguiata( trebuie insistat, deoarece tinde sa se adune la loc).
Se pune la copt la foc mediu, in cuptorul bine incins, intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu l-am pus in tava de chec), si se lasa pana se rumeneste frumos.
Se poate consuma in doua zile.
Daca se prepara pentru croaziera se mai adauga o lingura de tarate de ovaz.
Reteta e preluata de pe site-ul dietaduka.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu