sâmbătă, 11 mai 2013

CAT SLABIM IN ATAC?

La ce sa ne asteptam dupa perioada de atac?



La ce rezultate va puteti astepta?
Daca aveti mai mult de 100 de kg, veti pierde evident mai multe kilograme in primele zile decat o persoana care incearca sa piarda 2-3kg inainte de vacanta de vara. Dar acest regim va functiona pentru toata lumea.
In general, pentru o perioada de atac de 5 zile veti observa o pierdere intre 2 si 3 kg. Pentru persoanele mai grase, aceasta pierdere poate ajunge la 4 sau chiar 5 kilograme.
In general, pentru o perioada de atac de 3 zile veti observa o pierdere intre 1 si 2,5 kg.
O singura sugestie din experienta mea: nu trisati! Daca nu gasiti unul dintre alimentele recomandate mai sus, mancati mai mult din alimentele pe care le-ati gasit. Pe scurt, concentrati-va pe telul dvs, cantariti-va de multe ori, mancati doar ceea ce este autorizat si uitati de orice altceva!
Interebari frecvente
Multa lume a pus aceste intrebari cu privire la alimentele permise in perioada de atac. Mai jos puteti vedea intrebarile si raspunsurile.
1. Am voie cremvusti? Din pacate cei din comert sunt facuti cu multe grasimi deci nu sunt recomandati. La retete puteti gasi cremvusti de facut acasa si pe acestia ii puteti manca fara probleme.
2. Am voie fructoza? Nu, absolut nu. In nici o etapa (in afara de stabilizare) fructoza nu este permisa - este acelasi lucru ca si zaharul.
3. Am voie supe? Da, sunt absolut in regula atata timp cat sunt facute fara grasimi si legume. Avem niste retete de "supe chioare" cum le spun membrele noastre pentru supe permise in atac si zilele de PP. In zilele de PL bineinteles pot fi consumate supe cu legume.
4. Am voie ciorbe cu bors? Da, absolut. 
sursa: dietadukan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu