- oua fierte,
-omleta (in tigaie antiaderenta),
- gratar de pui (cu sos de usturoi),
- schnitzel de pui facut in tigaie sau in cuptor pe hartie (dat prin ou si tarate)
- pulpe la cuptor in apa si fara piele ( la 200 grade 45 de min max) cu sos tzatziki (iaurt+usturoi+2-3 castraveciori murati+un pic de sare),
- drob (carne de vita+carne de pui+o ceapa+oua+verdeata+ficatei+usturoi),
- “Quiche cu sunca si branza de la Yoo“ (vezi reteta in google),
- chiftelute din pui si vita slaba (facute la cuptor pe hartie de copt),
- turtite si dulci (indulcitor) si sarate (cu chimen),
- pasta de peste (ton in apa amestecat cu crema branza, sare si piper si un pc de ceapa ;)
- iaurt cu indulcitor cu scotisoara
- ciorba radauteana
- pizza
- peste marinat (vezi reteta in google)
- chec cu ton (parca asa se numeste, vezi reteta)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu