luni, 19 august 2013

PAINE DUKAN



Paine Dukan 
Ingrediente: 
5 oua intregi
12 linguri tarate ovaz (eu le macin sa fie cat mai aproape de consistenta fainii)
10 linguri lapte degresat
1/2 cub drojdie
sare
seminte in
Pasi pentru executare: 
Batem bine, bine ouale intregi pana isi dubleaza volumul, adaugam tarata, sarea, si drojdia, pe care am dizolvat-o in laptele caldut. Amestecam bine si lasam sa dospeasca la cald. Aluatul va avea o consistenta destul de fluida, insa painica o sa creasca frumos. Dupa timpul de dospira, o punem intr-o tava cu hartie de copt (eu am folosit o tava de chec) si presaram seminte de in pe toata suprafata.
Se da la cuptorul preincalzit, si se lasa in jura de 50-60 minute, pana cand se rumeneste bine.
Dupa ce se raceste va fi putin umeda in interior, insa painea prajita este mult mai gustoasa. O puteti manca cu crema de branza si verdeturi sau pate din ficat (facut in casa).
Mult spor la gatit si la slabit.

sursa: dietadukan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu