duminică, 19 mai 2013

Pui picant cu legume

Pui picant cu legume


Perioada: Croaziera
Timp de preparare: 30 min

Ingrediente: 
"Ciumpercute" champignon - 500 gr
4 morcovi
1 ardei rosu gras si dulce
1 ceapa medie
sare, pier si, daca doriti, chili sau boia iute
pui - pulpe dezosate sau piept

PrepararePuiul l-am preparat separat, tot in tigaie de teflon. Se spala, se condimenteaza cu sare, piper, boia si eventual cimbru sau busuioc. Se acopera cu capac pt a se face in suc propriu. Apoi se taie cubulete.


Ciupercile se taie felii si se pun separat la tigaie de teflon impreuna cu ceapa tocata. Se acopera neaparat cu capac! Dupa ce ciupercile lasa apa si se calesc usor, se adauga morcovul taiat marunt. Se lasa 5-10 min pana ce morcovul  se fierbe cat de cat. Se adauga puiul gata preparat si taiat si ardeiul rosu taiat marunt.
Se mai lasa 5-10 minute pe foc!

Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu