vineri, 29 martie 2013

Ciorba de salata cu usturoi si ou



Ciorba de salata cu usturoi si ou
Croaziera PL

Ingrediente:
2 oua, 1 iaurt degresat 250 gr, ceapa verde 2-3 leg, usturoi verde 2 leg, sare piper, patrunjel, 1-2 lg otet, salata verde- 2 buc.

SE fierbe ceapa cu usturoiul. Cand dau in clocot se adauga salata. Apoi, separat, se prepara 2 galbenusuri cu iaurtul. 

Se adauga in compozitie cateva linguri de zeama din ciorba sa ajunga la aceeasi temperatura. Dupa ce a fiert salata se lasa putin ciorba sa se linisteasca si se adauga amestecul de galbenusuri si iaurt. Nu adaugati compozitia peste ciorba fierbinte sau in clocot.
Se adauga sare piper dupa gust si otetul.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu