Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
"Ciumpercute" champignon - 500 gr
4 morcovi
1 ardei rosu gras si dulce
1 ceapa medie
sare, pier si, daca doriti, chili sau boia iute
pui - pulpe dezosate sau piept
Preparare: Puiul l-am preparat separat, tot in tigaie de teflon. Se spala, se condimenteaza cu sare, piper, boia si eventual cimbru sau busuioc. Se acopera cu capac pt a se face in suc propriu. Apoi se taie cubulete.
Ciupercile se taie felii si se pun separat la tigaie de teflon impreuna cu ceapa tocata. Se acopera neaparat cu capac! Dupa ce ciupercile lasa apa si se calesc usor, se adauga morcovul taiat marunt. Se lasa 5-10 min pana ce morcovul se fierbe cat de cat. Se adauga puiul gata preparat si taiat si ardeiul rosu taiat marunt.
Se mai lasa 5-10 minute pe foc!
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu