luni, 18 februarie 2013

Cat slabim in Croaziera?

Cat slabim in Croaziera?

Cand veti intra direct in CRoaziera cea lunga, trebuie sa va inarmati cu rabdare. In primul rand pentru ca atacul a fost spectaculos. Ati slabit destul de bine, intr-un timp relativ scurt. Acum introduceti legumele, deci pana se adapteaza putin organismul veti avea fluctuatii, chiar in crestere a greutatii.

Nu va speriati, odata ce ati introdus legumele ati "castigat" si un aport suplimentar de apa.

Dar la ce sa ne asteptam pe parcursul croazierei?

Pierre Dukan spune ca daca sunteti o persoana cu peste 20 de kg in plus fata de greutatea normala, atunci ritmul de slabire va fi ceva mai alert. In mod normal ritmul poate fi si de 1 kg pe saptamana, in perioadele bune ale dietei. Daca e vb de persoane cu o greutate si mai mare, ritmul poate ajunge la 1,5 kg pe saptamana. Ele pot pierde 10 kg in primele 2 luni, f usor.
Dupa prima sau a doua luna de croaziera, metabolismul trece printr-o faza de aparare. Unele persoane isi mentin ritmul de scadere la 1 kg, altele scad la cateva sute de grame. Dar altele intra in paltou, in perioada de stagnare!!!
Eu am slabit intr-o luna si jumatate 5 kg si sunt o persoana cu o greutate normala! Ritmul a fost sub 1 kg pe sapatamana!

Corpul dvs. reactioneaza bine la inceputul dietei, iar spre sfarsit va fi din ce in ce mai greu sa dati jos restul de kg. Corpul simte pierderea kg si vede acest lucru ca o amenintare.

Ei bine, in astfel de momente este pusa la incercare rabdarea persoanei care tine aceasta dieta. Dar retineti un lucru: NU CEDATI ACUM!
Abandonarea regimului aduce dupa sine primul esec, esecul se va reflecta in cresterea greutatii si uite asa ati muncit degeaba!
Poate ca ati mai trisat, poate ca ati mai mancat o prajitura, poate ca ati uitat sa faceti sport... Nu conteaza!!! Nu abandornati si mai ales nu luati regimul de la capat! Mergeti mai departe, veti vedea ca perseverenta va fi rasplatita!
Daca pur si simplu considerati ca nu mai puteti, nu mai rezistati, treceti direct in CONSOLIDARE si apoi in stabilizare!
Nu dati cu piciorul la ce ati muncit pana acum!

Hai, kilogramele jos!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu