marți, 19 noiembrie 2013

CHEESE CAKE CU GOJI SI SCORTISOARA

CHEESE CAKE DUKAN

CROAZIERA

INGREDIENTE:
Blat 2 albusuri
1 galbenus
scortisoara
sare
indulcitor
1,5 lg de tarata de ovaz
praf de copt

Albusurile se bat spuma, galbenusul se freaca cu indulcitor. Se amesteca si se adauga peste tarata. Se lasa 10 min sa se odihneasca
Se pun in forma tort la cuptor, 10 min.

Crema
goji
500 gr branza slaba 0,1%
100 gr iaurt degresat (nu f mult ca se inmoaie pasta prea tare)
indulcitor
esenta vanilie
Branza se amesteca cu galbenusul frecat dinainte cu indulcitor, se adauga esenta vanilie, goji,

PREPARARE :


Dupa ce blatul a stat 10 min in cuptor se adauga crema peste. Se lasa inca 20-25 min.



POFTA BUNA!

ALE B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu